Cadastru si Intabulare in Bucuresti si Ilfov.

Oferim servicii de cadastru si intabulare> in Bucuresti (toate sectoarele) dar si in judetul Ilfov, la preturi mici si termen scurt de executie. Poteti opta si pentru servicii topografice pentru realizarea de planuri se situatie necesare la diverse proiecte de investitii, obtinerea de informatii de la Oficiile de Cadastru si Publicitate Imobiliara, trasari de terenuri, alipiri sau dezmembrari de terenuri. Pentru o lista completa a serviciilor si a preturilor practicate accesati pagina pret cadastru sau sunati la 0724251906 - ing. Pavel Eugen.

Serviciile noastre au ca scop obtinerea unor lucrari de calitate si a unui timpul de asteptare redus, motiv pentru care lucram cu aparatura topografica de precizie ridicata si ingineri topografi cu experienta in realizarea lucrarilor de cadastru si intabulare.

Echipa noastra de ingineri topgrafi va sta la dispozitie pentru orice tip de lucrari de cadastru si intabulare. Va garantam un pret al lucrarilor de cadastru si intabulare mic si corect. Nu ezitati sa ne contactati AICI, iar noi va vom raspunde la solicitare in cel mai scurt timp.