Home  ↔   Cadastru
Cadastru si intabulare apartamente Cadastru si intabulare TerenuriCadastru BucurestiCadastru Ilfov
pret cadastru
SC Topocad Plan va ofera servicii de cadastru si intabulare pentru apartamente terenuri si constructii in Bucuresti si in judetul Ilfov. Pe langa serviciile de cadastru si intabulare, executam si trasari sau intarusari de terenuri.

Trasarea sau intarusarea terenului este necesara pentru localizarea si identificarea exacta a limitelor de proprietate. Aceasta operatiune este recomandata sa se efectueze in momentul in care doriti sa cumparati un teren, oferindu-va siguranta ca terenul indicat este chiar cel din acte.

De asemenea va punem la dispozitie informatiile necesare pentru intabularea in cartea funciara a apartamentelor si terenurilor cu sau fara constructii , operatiuni necesare pentru a  tranzactiona sau ipoteca imobilele respective.

Pentru serviciile de cadastru si intabulare onorariile si taxele se calculeaza pentru fiecare lucrare in parte, functie de specificul lucrarii (cadastru, intabulare).

Lista serviciilor pe care le putem efectua:

Actele necesare pentru CADASTRU SI INTABULARE difera de la o lucrare la alta si de aceea este recomandat sa ne contactati inainte de a merge la notar pentru legalizarea actelor.

intabulare apartament  |   cadastru Bucuresti  |   pret cadastru  |   cadastru si intabulare
pret cadastru cadastru si intabulare SEO monitor