Cadastru si intabulare apartamente

Cadastrul si Intabularea sunt formalitati care trebuie indeplinite de catre orice persoana fizica sau juridica care doreste sa vanda sau sa ipotecheze un apartament, o casa sau un teren. Pentru orice imobil, teren, casa sau apartament este necesar sa fie intocmit cadastrul  si intabularea de catre persoane specializate in acest domeniu.
Cadastru si Intabulare Apartamente
S.C. Topocad Plan S.R.L. este o firma de cadastru din Bucuresti care va poate oferii servicii de cadastru si intabulare apartamente. Echipa profesionista formata numai din absolventi ai Universitatii de Constructii Bucuresti si cu o experienta indelungata de peste 10 ani in acest domeniu, ne recomanda pentru executarea lucrarilor de cadastru si intabulare.

Tarifele pentru cadastru si intabulare sunt printre cele mai accesibile si sunt calculate pentru fiecare lucrare in parte, in functie de suprafate, amplasamnent, sau a numarului de camere in cazul apartamentelor. Pentru oferta puteti vizita pagina de preturi sau puteti sa ne contactati la Telefon: 0724.251.906 sau prin E-mail: office@cadastruexpert.ro.