Cadastru Ilfov

S.C. Topocad Plan S.R.L este o firma de cadastru si intabulare ce executa lucrari de si intabulare in Bucuresti si Ilfov. Cadastrul si intabularea sunt formalitati ce trebuie indeplinite obligatoriu de catre orice persoana fizica sau juridica pentru a vinde sau a ipoteca un apartament, o casa sau un teren. Asadar pentru orice imobil este necesar sa fie intocmit cadastru si intabulare.
Cadastru Ilfov
Firma noastra va ofera servicii de cadastru si intabulare de cea mai buna calitate. Companiile cu care am colaborat si experienta de peste 10 ani in domeniu, alaturi de echipa de profesionisti ne recomanda pentru lucrari de topografie, cadastru si intabulare. Folosind echipamente moderne si performante lucrarile sunt executate rapid si de calitate.

Tarifele firmei noastre pentru cadastru si intabulare sunt printre cele mai accesibile. Acestea variaza in functie amplasarea imobilului, suprafata lui si constructiile existente. Pentru a consulta oferta noastra vizitati pagina de preturi sau ne puteti contacta la Telefon: 0724.251.906 sau prin E-mail: office@cadastruexpert.ro.