Cadastru Bucuresti

S.C. Topocad Plan S.R.L. are o experienta vasta in domeniu cadastrului si topografiei, acumulata in peste 10 ani de activitate, care va ofera servicii de cadastru si intabulare in Bucuresti. Echipa noastra este tanara si dinamica, formata din ingineri absolventi ai Universitatii de Constructii Bucuresti.
Cadastru Bucuresti
Echipamentele utilizate la efectuarea masuratorilor sunt moderne si performante. Astfel reusim sa asiguram o calitate ridicata a serviciilor noastre, dar si rapiditate in executie. De asemenea mentionam ca lucrarile de cadastru si intabulare sunt realizate conform legislatiei in vigoare si a normelor stabilite de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Preturile pentru serviciile de cadastru si intabulare sunt printre cele mai avantajoase. Acestea sunt stabilite alaturi de dumneavoastra pentru fiecare proiect in parte, deoarece pot varia functie de amplasamentul lucrarii, suprafata, sau numarul de camere in cazul aprtamentelor si constructiilor. Daca doriti sa consultati oferta noastra, accesati pagina de preturi sau ne puteti contacta la Telefon: 0724.251.906 sau prin E-mail: office@cadastruexpert.ro.